10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Billige Dunjakke Moncler Dunvest Dame Udsalg

Posted by admin 21.06.2017 0 Comment(s)

Moncler Ghany Mock Neckline Beige Dunvest

Sommer og efterår regn,Dunjakke Moncler efter regntiden, det bedste dunjakke ud lufttørre for at forhindre meldug, hvis der er mugne, tilgængelige vat dyppet i alkohol tørre, og derefter rent vådt håndklæde til at skrubbe rene, og tør grundigt ordentlig samling .
Hvis dunjakke beskidt, og kun ved hjælp af overordnede vask metode. Først dunjakke dyppet i koldt vand i 20 minutter. Med 2 spiseskefulde af vaskemiddel i vandtemperatur på 20-30 °.] C i vand, omrøres, og derefter presse ind og fjerne vand fra vandkappen inden for 5-10 minutter. Kappen blev fjernet fra vaskevæsken i en ren flise plade med en blød børste dyppet i vaskeopløsning fra indersiden til ydersiden forsigtigt skrubbe. Efter krat rense tøj i carry skyl vaskevæske flere gange, derefter skyllet 2 gange i varmt vand på 30 °.] C og derefter anbragt i rent vand til skylning 3 gange til fuldstændig fjernelse sæberester. Efter Down at skylle ren med et tørt håndklæde indpakning forsigtigt suge vandet ud, og derefter placeres i solen for at tørre eller ventilation. Efter tør, med en pind til at trykke på tøj siden, så ned for at genoprette den fluffy og blød.
Moncler Dunvest Dame Ned i det kolde vand først i blød i 20 minutter, så den fulde våde dunjakke inde og ude. Detergentet blev opløst i varmt vand på 30 grader, og derefter neddypning dem ned jakke, hvori en fjerdedel af en time, og derefter forsigtigt krat med en blød børste. Skylles med varmt vand, kan detergent være befordrende for opløses fuldstændigt i vand, skylles ned jakke kan være mere ren.
Hvordan rengøring og vedligeholdelse er vigtige dunjakke. Hvis der ikke er indlysende beskidt træningsjakke, behøver jakke ikke være nye rene, åndbare artikler for at forhindre insekter (fx Sack) pakket ind i en kugle kamfer, og derefter lagret i et ventileret tørring skab kan, være forsigtig med ikke at toppen efter vægt.
Hvis en periode på mere regn, eller følelsen af ​​mere fugtige rum,Billige Moncler Dunvest Dame så tag ud jakken og luft, tørre det, for at undgå ned på grund af fugt meldug point.
Type produkter frygter ned temperatur,Moncler Dunvest Dame Udsalg da temperaturen nåede 160 ℃, vil blive deformeret, fordi kappen lavet til at bruge flere syntetiske stoffer såsom nylon, nylon stof dårlig varmebestandighed, er det bedst ikke tilstrækkelig varme nær sted, en lille cigaretskod, en tynd fyrværkeri, er nok til at bringe dunjakke dødeligt såret.

 

 

Save