10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Billige Moncler Jakke Moncler Dunvest Dame Udsalg

Posted by admin 18.01.2017 0 Comment(s)

Moncler Ghany Mock Neckline Rød Dunvest Dame

Moncler Jakke Udsalg Brug et mildt vaskemiddel til at vaske dunjakke, skal du ikke bruge en stærk vaskemiddel, blegemiddel og skyllemiddel, kan rengøring være en kort tid, før iblødsætning, forsigtigt børste med en blød børste krave, manchetter og så let at snavsede dele Down maskine vaskes. Zilla lynlås foran og spænde nemt at tage op hele munden. Vælg varmt vand og mild vaskemaskine tilstand, skal du ikke bruge tørring funktioner, vil en stærk centrifugalkraft beskadige jakke foring stof eller stående skyl vaskemiddel- og sæbeskum. Hyppig vask overgang vil skade medierne varme dunjakke, så i den forudsætning af at opretholde ren bedes minimere antallet af vask.
Ned egnet til ventilation og tørt til tørre, Billige Moncler Dunvest Dame undgå stærkt direkte sollys, ultraviolette stråler kan skade huden, kan du bruge større kapacitet tørretumbler, for at opretholde tørring lav temperatur og jakke har tilstrækkelig vendeplads, tør kontinuerlig ryste blidt pat dunjakke og samledes på højtryk ned for at gøre tilbagelevering og derefter ind i skabet.
Moncler Dunvest Dame Daglig lagring prøv at vælge et tørt, køligt miljø, Moncler Dunvest Dame Udsalg og bestemmer jakke er ren, nogle af tøjmærket jakke vil blive præsenteret med kompression poser, men det anbefales kun som en midlertidig og kan ikke placeres i kompression taske opbevaring, langsigtet kompression forårsager Down eller en varm lag mister sin elasticitet, som reducerer termisk ydeevne, hvis langvarig brug ikke anbefales, at en tid til at gå igennem en dunjakke, og strække det helt tørt.