10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Billige Moncler RAY Detachable Hood Turtleneck Dunvest Herre

Posted by admin 24.01.2018 0 Comment(s)

Moncler RAY Detachable Hood Turtleneck Rød Dunvest Techno Fabric Herre

For at holde varmen om vinteren,Moncler Jakke Herre mange menneskers garderobe must-have jakke, men vådt vejr i den sydlige del, ikke kun let at beskidte sticky pletter ud af tøj, men også svigtet inde til at absorbere fugt, vil en lang tid producere lugt. Derfor er det vigtigt at holde tør dunjakke, ned jakke pletter når ud over blot at tørre, men også til at udføre rengøringsarbejde for at gøre en dunjakke at opnå den bedste grad af varme.
Faktisk, Moncler Dunjakke hvad enten lokal eller krat til olien, er i den lokale tilgang i en dunjakke er ikke beskidt, hvis dunjakke snavset, eller bør vælge vand, dette vil blive grundigt rengjort ud på indersiden af ​​jakken skjult i snavs, Men inden du vasker for at fjerne pels kraven og andre dekorationer, og derefter skrubbe det lokale beskidte sted, og derefter ind i vaskemaskinen inde i "blid vask" funktionen kan være.
Skal være håndvask, Moncler Dunvest Herre må ikke vaskes. I indersiden af ​​jakken er syet trykt med en lille vedligeholdelse og vaskeanvisning etiket, vil omhyggelige mennesker oplever, at 90% af den dunjakke markeret til at blive vasket i hånden, bør ikke tør, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke varmen, men også gøre klud aldring . Maskinen vasker og tørrer, dunjakke efter at være skruet, fører let til ujævn pakningstykkelse, hvilket gør tøjene til at tage form og påvirker udseendet og varmen. Første dunjakke suges i koldt vand i 20 minutter, så dunjakken helt fugtig indenfor og udenfor. Vaskemiddelet opløstes i varmt vand 30 grader, og derefter ned i suget ind i det i en kvart time og derefter forsigtigt børster med en blød børste. Skyl med varmt vand, der kan hjælpe med at opløse opvaskemiddelet i vandet, så skyllet bliver mere rent.
Hvis du skal bruge vaskemiddel vaske dunjakke, som regel to bassin vand i 4-5 spiseskefulde opvaskemiddel er hensigtsmæssig, hvis koncentrationen er for høj, er det vanskeligt at skylle ren, ned resterende vaskemiddel vil påvirke fluffy ned, stærkt reduceret varm. Neutralt rengøringsmiddel klud og fjer skader minimal, brug af alkalisk rengøringsmiddel, skyl hvis snavset, resterende vaskemiddel jakke ville forårsage skade, og let at forlade hvide mærker på overfladen af ​​tøj, påvirker udseendet. Fjerne resterende alkalisk rengøringsmiddel, derefter skyllet to gange kan tilsættes til to teskefulde eddike i varmt vand, skylles igen blød i et stykke kappen, kan eddike neutralisere alkalisk rengøringsmiddel.
Down jacket vaskes,Billige Moncler Dunvest Herre kan ikke vrides, vandet skal presses ud og derefter flises eller hænges tørt, ingen eksponering, ikke stryge for ikke at forbrænde tøj. Efter tørring kan du forsigtigt trykke så fluffy dunjakke til at genoptage.
Alt er ved livet! Moncler Dunvest Herre Udsalg Dunjakke er ingen undtagelse! Så vask ikke dunjakken for ofte, især dem, der elsker rene mennesker. Fordi flere dunjakker vaskes, vil det på alvor påvirke varmen.