10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Købe Billige Moncler Ghany Mock Neckline Dunvest Dame Moncler Jakke

Posted by admin 17.01.2018 0 Comment(s)

Moncler Ghany Mock Neckline Rød Dunvest Nylon/Polyamid Dame

Vinter sæson, en tykk dunjakke Moncler Jakke er alle har brug for den varme artefakt. Lidt hjemmeoplevelse, folk ved, dunjakke er generelt meget fluffy, dårlig opbevaring er et mellemrum. I dag for at lære dig et par tips til at rumme dunjakke, hvad enten det er en fjerdedel af dunjakken, der skal væk eller gå ud for at rejse, kan du prøve dette trick!
Lad os tale med dig om lagringsmetoden, der ikke anbefales. Den mest almindelige er vakuum sække jakke, installeret pumpet gas, komprimere jakke og en flad, rynke, lufttæt lagringsmiljø som dette, jakke selv vil blive påvirket af de elastiske fibre, så at variationer jakke Ikke varm, men også gøre lugten af ​​dunjakke.
Det anbefales Moncler Dk heller ikke at pakke poser med plastikfilm, sandheden er den samme. Down jacket Denne type tøj, der indeholder animalske fibre, bør opbevares ved valg af god luftgennemtrængningstape, såsom ikke-vævede poser, placeret på et ventileret sted, så lås ikke direkte i din bagage oh.
Bare en Moncler Dunvest Dame garderobe eller brystet af jakken viste sig, kan ønske at anvende tørring lav temperatur direkte ti minutter til at hjælpe med at genoprette ned pladskrævende blød konsistens, øge graden af ​​varme kan bruges i stedet for at styrke affugter til at tørre.
Down jakke hængende i lang tid, nede let at fokusere på hemmedepartementet, med en foldet måde i stedet for mere ideel.
Ned af bange for tryk, så foldet på opbevaringsboksen, husk at blive placeret i toppen, ikke knust af vægten af ​​andre tøj.
Når man køber ned jakke, Billige Moncler Dunvest Dame ofte med en lille taske, rullet jakken ind i posen, er den pladsbesparende. Men sådan oplagringsmetode, der er egnet til en kort tid at rejse, hvis opbevaringen i lang tid, er det bedst at ikke bruge denne metode, fordi for stort volumen og klemme, det vil skade sig.
Nedmateriale bør ikke anvendes til opbevaring af vakuumposer, let at beskadige ned, reducere varmen.
Down jacket kan ikke placeres mothballs og andre skadedyrsbekæmpelse elementer, sådanne elementer vil forårsage skade på ned.
Et kup: Hjemmebadekuglens lanyard afskåret, badkuglen bliver en lang netlomme. Træk i lynlås dunjakke ned, ned for at dreje om ærmerne, og hatte er skjult indeni og rull ned dunjakke i netlommen. Net lomme er meget lang, kan rumme en masse dunjakke. Og meget god fleksibilitet, dunjakke kan rummes i en lille og ikke rynke, men også åndbar.
Kup 2: Nogle Moncler Dunvest Dame Udsalg dunjakke er meget tyk, ikke god op, så en vil folde ned direkte på skabet og derefter trykke på en bunke jeans og lignende almindelige tøj. Materialet dunjakke er dog ofte meget glat, så en bunke tøj vil være meget ustabil og let at hælde. Kan være som et lag kiks nedad jakke lag af almindeligt tøj, samtidig med at rumstabiliteten opretholdes.
Coup tre: Dette trick kaldes roulade opbevaring metode, som vi ruller ligesom sokker, flisebelagt jakke og ærmer stablet at krydse brystet, ærmer og hatte også modtaget følgende, og endelig rulle dunjakke proppet under havn, hvorfra kraven På linjen.