10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Moncler Dunjakke Dame Udsalg Moncler Jakke

Posted by admin 14.06.2017 0 Comment(s)

Moncler BADETE Turtleneck Fixed Hood Dark Blå Dunjakke Nylon/Polyamide Dame
Finde rengøring frakke,Moncler Jakke Udsalg krave, manchetter hest Guds mest beskidte, så først hælde det flydende vaskemiddel direkte i disse nøglepositioner, hånd krat og derefter polstret i stor gryde, hæld den rigtige mængde af flydende vaskemiddel og vand, sættetid en time, derefter bomuld direkte i vaskemaskinen, vaskemaskinen ifølge kapaciteten af ​​deres egen, og derefter tilsættes en passende mængde vaskemiddel, resten af ​​det fuldstændigt til vaskemaskinen!
Vi har en misforståelse dunjakke sendes til renserier renseri, tør-rengøring er faktisk en stor indflydelse på den varme dunjakke, dunjakke og derfor ikke egnet til kemisk rensning. Søstre tromle vaskemaskine kan vaske dunjakke opgave til vaskemaskinen (ikke egnet til andre typer af vaskemaskiner at vaske dunjakke); hvis for dovne til at tage vare på sig selv, kan sendes til vasketøjet våd rengøring. For dem kort afsnit, tynd jakke, kan hånd - down dunjakke gennemvædet i en passende mængde (ikke for meget) potter neutral renseopløsning i en halv time, og derefter let børstet med en blød børste kappeflade af kraven, manchetter og andre nøglepositioner, med fokus på rengøring.
Når temperaturen stiger, er single Vinteropbevaring problem bliver særligt vigtigt produkt, ofte forkert opbevaring metode et direkte resultat af effekten af ​​at bære det kommende år. Xiao Bian her for at introducere de fire vinter ofte bære et enkelt produkt dunjakke, bomuld, uld frakke, indsamling pels metoder, lære det sammen!
Moncler Dunjakke Dame Ned Vinteropbevaring metode introduceret
Ned før modtagelse skal være opmærksom på at rense tør ren, undgå Meldug pletter resterende fænomen.
Ned-sæson rensemetode:
Når du vasker ned produkter, bør først sætte en halv time,
Så forsigtigt gnide et par stykker, Billige Moncler Dunjakke Dame lov til at absorbere vand nok til at fjerne støv stikning til fjer.
Moncler Dunjakke Dame Udsalg tilføj derefter den mængde vand drænet lavtskummende neutralt detergent, mængden af ​​opløsning til nedsænkning jakke emne, og derefter en halv time på en blød børste jakke let børste igen, og derefter vasket med vand.