10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Moncler Jakke Dame Udsalg Moncler Vinterfrakke Dame

Posted by admin 11.01.2017 0 Comment(s)

Moncler BRIERE Sort Vinterfrakke Dame

Hvid Moncler Jakke Dame jakke end at være vanskelige at rengøre, og nogle forkert jakke skal rengøres, tørres, lokal gul jakke. Så hvordan at undgå og løse det?
1, hvis Moncler Vinterfrakke Dame jakken ikke er for beskidt, kan bruges tør rensemetode.Billige Moncler Vinterfrakke Dame Med et håndklæde dyppet i benzin i kraven, manchetter, forsigtigt at tørre sit bryst, osv, efter fjernelse af olie, tør den herefter håndklæde farves med benzin på, kan bæres efter benzin til at fordampe.
2, hvis Moncler Vinterfrakke Dame Udsalg dunjakke beskidt, og kun ved hjælp af samlede vaskemetode. Første dunjakke dyppet i koldt vand i 20 minutter. Med 2 spsk vaskemiddel i vandtemperaturen er omkring 20-30 ℃ vand, rør rundt, tilsæt derefter fisk og presse vand fra vandet jakke, blød i 5-10 minutter. Dunjakke fjernes fra vaskevæsken i en ren flise sæt bord, med en blød børste dyppet i rensevæsken fra indersiden til ydersiden forsigtigt skrubbe. Efter krat rense tøjet på carry skyl rengøringsmidlet flere gange, derefter skylles i varmt vand 30 ℃ to gange i ryggen, og derefter sætte i rent vand til skylning 3 gange til helt at fjerne sæberester. Efter Down at skylle med en tør håndklæde indpakning forsigtigt suge vandet ud, derefter anbragt i solen eller et ventileret sted at tørre. Efter tør, med en pind til at trykke på tøj side, så ned for at genoprette den fluffy og blød.