10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Moncler Vinter Jakker Herre Udsalg Billige Moncler Dunjakke

Posted by admin 17.03.2017 0 Comment(s)

Moncler DUSTIN Detachable  Vinter Jakker Herre

Nede på familien betragtes som væsentlige vintertøj,Moncler Dunjakke slid varm og komfortabel og lys, men oprydning er ikke altid let, hvis forkert rengøring, kan tøjet forårsage nogle skader, og jeg vil have gjort grimme eksisterer hvide pletter uanset hvor mange der er altid gjort vaske situationen, men nogle vi kan se ned jakke standard vask, rensning er generelt ikke meget, kan det have varmt tøj har en vis indflydelse.
Lokal rengøring: Hvis kun en delvis dunjakke lidt beskidt, ingen grund til at rense det hele. Fordi de generelle dunjakke stof er ikke bange for vand, så længe et par dråber opvaskemiddel krave nettet eller på beskidt sted, efter et par minutter kan du tørre med et vådt håndklæde dekontaminering. Hvis ikke rense det igen, mere kan gentages flere gange.
Moncler Vinter Jakker Herre Først forberede en gryde med varmt vand, ikke for varmt, og i den rigtige mængde opvaskemiddel i vandet.
Nede på indersiden i 10 minutter efter starten af ​​rengøring, opmærksomhed, behøver beskidte steder ikke at bruge en blød børste eller en tandbørste til at skrubbe kan være, fokus del og beskidte steder ikke under penslen
Efter børsten ren, når ikke at vride twist twist at presse vandet, Billige Moncler Vinter Jakker Herre kan du ned puklen ned, sluttede først med vand igen
Moncler Vinter Jakker Herre Udsalg Vask derefter anden gang, når tiden er et lille trick i vandet strøm af eddike, kan eddike spise hjemme, madlavning generelt næsten det samme beløb, på indersiden af ​​jakken blød i 5-10 minutter, groft ælte, hænge ud, når den opmærksomhed, i lighed med sine hænder mod pres på det, hænge tør.