10% Off For Ordrer Over kr3500 | Kuponkode: DE12FTW . | Gratis fragt

Moncler Vinterjakke Billige 2017 Moncler Jakker Udsalg

Posted by admin 17.11.2017 0 Comment(s)

Købe 2017 Moncler Nerium Dame Jakker Lyserød

Nede i fyldstof,Moncler Vest den mest almindelige and og gås ned, både efter farve, det kan opdeles i hvid cashmere og grå fløjl. Ned marked i overensstemmelse med pris, rækkefølge: hvid gås> grå gås> hvid and> grå ænder. Kan blive påvirket af sorteringsprisen, mange tror derfor, at disse fløjl i denne slags kvalitet er det ikke. Gennem teoretisk forskning og praktisk erfaring ,, generelle aspekter af samme kvalitet og mængde af cashmere gås isolatorer end fluffy andedun grad bedre, men jeg tror, ​​den farve og kvalitet dunjakke er god eller dårlig er ikke meget sammenhæng.
Moncler Vinterjakke Med hensyn til hvorfor den hvide fløjl vil være dyrt, Billige 2017 Moncler Jakker jeg tror den vigtigste årsag er, fordi hvid end grå fløjl ser godt ud, uanset om i lyse eller mørke stoffer, som ikke er transparent farve, og grå fløjl pick sammenligning, kan kun sætte dunjakke Mørkt stof. Under hensyntagen til den hvide farve, der passer til et bredere udvalg af stoffer. Den anden grund: grundene til fiberstrukturen af ​​hvid fløjl. Dens relativt små fibrøse væv, blød, lang, lang fiber for at gøre den bedre bulk, lettere at holde sig varm.
Generelt har større og mere modne fugle bedre kvalitet af fluff,2017 Moncler Jakker så fluffen af ​​gås bliver bedre. Men gås ned og duck down produktionsprocessen er den samme, både i kvalitet, fluffy, varmen forskel er ikke meget. Den gåsedun dyne dyrere end den vigtigste årsag, tror jeg, der er langt under det udbytte gåsedun dyne - Goose år producerer kun én sæson, kan ænder producere op til tre fjerdedele af året.
2017 Moncler Jakker Udsalg Down jacket skal være håndvask, må ikke vaskes. I indersiden af ​​jakken er syet trykt med en lille vedligeholdelse og vaskeanvisning etiket, vil omhyggelige mennesker oplever, at 90% af den dunjakke markeret til at blive vasket i hånden, bør ikke tør, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke varmen, men også gøre klud aldring . Og vask og tørring maskiner, er kappen skrues omrørt, kan ujævn tykkelse let føre til fyldstoffet, således at vasketøjet ud af form, påvirker udseendet og varme.